A történet tavaly húsvétkor indult útjára. A lányom kapott egy édes nyuszit a keresztapjától… nem örültem neki.

Elhoztuk, elkereszteltük (Hópihe), lett neki “lakása” is. Gondoltam hogy a gyerek ráun néhány hét múlva és remek bogrács betét lesz belőle. Hmmm nem így lett. Volt ígéret hogy apa én ellátom, gondoskodok róla… stb Gondoltam na persze. És tényleg így lett. Reggel az az első hogy élelmet vigyen neki. Több mint egy év telt el és a gondoskodás mint sem változott. Néhány hete adódott egy lehetőség, vett még egy nyuszit a spórolt pénzén.

 

Törpe nyúl (Töpszli) Úgy tudtunk hogy mindkét jószág baknyúl. Eltelt pár hét és az egyik bak a kettő közül leellett. Öt kis apróság született, de csak kettő maradt életben. Ők szépen cseperednek. Már a fűre is kitesszük őket hogy felfedezhessék a világot. Levonva a tanulságot, jót tett Pankának a felelősség tudatának a gondoskodás lehetősége. Tehát minden szülőnek csak ajánlani tudom hogy legyen valami állat a gyerek mellett. Most következzen egy képes riport a babákról.

 

IMG_1502 nyúl, házi kedvenc, húsvét, húsvéti nyúl, nyuszi, újszülött nyúl, rákosmente, rákoskeresztúr _MG_8779 _MG_8772 IMG_1503 nyúl, házi kedvenc, húsvét, húsvéti nyúl, nyuszi, újszülött nyúl, rákosmente, rákoskeresztúr IMG_1504 nyúl, házi kedvenc, húsvét, húsvéti nyúl, nyuszi, újszülött nyúl, rákosmente, rákoskeresztúr IMG_1515 Tappancs és kormos lett a két kicsi neve IMG_1518 IMG_1521

Köszönöm a figyelmed.