Egy új élet története

Egy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr, Egy új élet története egy  kisfiú története. Hugónak  hívják. Nem egy  hétköznapi név, ő maga sem az. Nagyon jókedvű, kiegyensúlyozott baba. Amikor „megismertem” még pocaklakó volt. Az eset a szülei esküvőjén történt. Kimondott kismama fotózás sajnos nem volt, pedig úgy lenne kerek a történet.

Első találkozás

Két hetes korában volt először nálam,  amit hősiesen végig is csinált. Pedig készült jó pár kép, több világítással, háttérrel. Amikor kicsit nyűglődött kapott egy kis cicit ami megnyugtatta, mehetett is tovább a fotózás. 

Fontosak az apró részletek, egy kis láb, kéz, fül…stbEgy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr, Egy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr, Egy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr, Egy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr, Egy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr,

A fotózás remek hangulatban és úgy érzem eredményesen zajlott le. Beszúrok egy werk képet is. Így dolgozok.

Második találkozás  

A második találkozásnál már három hónapos volt a nagy legény. Ügyesen tudott hasalni, megtartotta a fejét. Érdeklődően figyelt. Ha bohóckodtam neki mosolygott ?

Egy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr,

Jó látni ahogy felcseperedik. Az ugrásszerű fejlődést én jobban látom mint bárki mert nem látom Őt naponta. Három havonta szoktak jönni.

Harmadik találkozás

A harmadik találkozás nem stúdióban történt hanem a patakparton. Szép zöld minden vétek lett volna bezárkózni a négy fal közé. Elég esőre állt az idő, de bíztunk benne hogy megússzuk a megázást.

Ezen a fotózáson már fél éves volt Hugó. Hatalmas a fejlődés. Már ül, mászik és minden érdekli. Az alábbi képen lévő lapulevél is kimondottan felkeltette az érdeklődését. Amikor viszont rátettük kicsit lefagyott ?

Imádni való mosolya van. Egy új élet története, újszülött fotózás, rákosmente, gyermekfotózás, xvii, rákoskeresztúr,

A következő fotózáson szerintem már az állás is menni fog neki. Jó hangulatban telt el a kis sétával egybekötött fotózás. Indultunk vissza a kocsihoz amivel érkeztek. Én biciklivel érkeztem, hiszen elég közel volt a helyszín. A kocsihoz közeledve beszélgettünk még egy kicsit. Ahogy odaértünk eleredt az eső és elköszöntünk. Hazafelé természetesen bőrig áztam a biciklin. Ez volt Hugó eddigi története……Az elkövetkező fotózásait vagy csatolom ehhez a bejegyzéshez vagy összegyűjtve lesz egy új bejegyzés belőle.

Kép és szöveg: Pálinkás István

https://www.facebook.com/sunifoto/

http://sunifoto.hu/

https://www.instagram.com/sunifoto/