3. Hullám

 

3.hullám, fotós vállalkozás, Tervek, Rákoskeresztúr, Rákosmente, XVII.kerület, fotózás, jövőA 3. hullám eljövetelével ismét jönnek a nemszeretem dolgok. Többek között az online oktatás. A 3.hullámot megpróbálom pozitívabban megélni mint az előző kettőt. Igaz nem dolgozhatok, nem lehetek nyitva. De van rengeteg olyan dolog amire a dolgos hétköznapokon már nincs időm. Biztos neked is akadnak ilyen dolgait. Én megpróbálom pontokba szedni őket, így talán megvalósulnak.  Ilyen a weboldal, a stúdió, a felszerelés….stb. Néhány tervem az elkövetkező néhány hétre:

1. Weboldal

Az idő múlásával fejlődik az ember utómunkázása, stílusa. Elő lehet venni a régi képeket amik jók de akár jobb is lehet ha újra kidolgozom és lecserélem az oldalon.

2. Stúdió

Van olyan falam a stúdióban amit újra festenék, más szín és stílus szerint. Máskor nem igazán van rá elegendő idő. Mert jönnek, festékszag lesz…stb.  Most lesz, nem gond ha 2-3 napig kupi van. Úgyse jöhet senki. Még egybe kötve rendeztek egy tavaszi nagytakarítást is. Már régóta kéne a fényformálóknak egy tartó, ez is bele fog férni szerintem.

3. A felszerelés

A közelmúltban lett néhány új objektív és egy új váz. A fókusz finomhangolása még elmaradt. Ezzel is ellehet tölteni egy ,,izgalmas” fél napot. De mindenképpen érdemes mert meghálálja hosszú távon.

Kíváncsi leszek hogy az online oktatás mellett mennyit tudok megvalósítani az eltervezett dolgokból. Mennyire lesz zökkenőmentes az oktatás, mennyire kell hogy ott üljek a gyerek mellett. Tavasszal kicsit döcögve indult ez az egész, 1.hullám aztán beindult. Most már van egy kis rutinja a tanároknak és a diákoknak is. Sétagaloppban bízok ?

Remélem inspirálóan hatottak rád a gondolataim!? És te is megtalálod a számodra fontos, kedves időtöltést a következő karanténos időszakban. Mindenképp fontos szerintem a pozitív hozzáállás. A napokban beszéltem pár baráttal és sokan elég pesszimistán látják a közeljövőt. Én sem vagyok túl boldog ami a korlátozásokat illeti, de ez van. Fel a fejjel csak előre!!!!

Köszönöm hogy elolvastad ?

http://www.facebook.com/sunifoto

www.instagram/sunifoto