Fotózásról

Portréfotózás, háziasszonytól a profi modellig

 

A portréfotózás alkalmával változatos megvilágítással készítek képeket közeli és egész alakos beállításokkal. A fotózás lehet szabadtéren, vagy nálad vagy műteremben. Közvetlen a fotózás elött ne menj kozmetikushoz. Minimum 2-3 nappal elötte hogy megtudjon nyugodni a bőröd.

portré, portfólió,

Kismama fotózás

 

Mindenki számára nagy öröm egy kisbaba érkezése. A leendő szülők izgatottan készülődnek és amint gömbölyödni kezd a pocak meg is örökítik. A kismama kivirul, boldog, egyszerűen jó ránézni, ahogy a pocakját simogatja. Ebben az áldott állapotban gyönyörűek a nők, gyengédség, meghatottság sugárzik róluk. Ezt az állapotot örökítem meg az Ön otthonában, stúdiófotózással, vagy természetes körülmények között. Fontos hangsúlyozni a pocakot, így érdemes, testhezálló ruhát választani, vagy akár egy szexi fehérneműt, amiben megmutathatja, hogy nincs szebb egy állapotos nőnél. Természetesen az apuka közreműködése is fontos, így mutatva be egy új családot.

Kismama fotózás, terhesség, anyaság, pocaklakó családi fotózás, gyerek fotózás, szabadtéri fotózás

Baba és gyermekfotózás

 

Hihetetlen, milyen gyorsan nőnek, ügyesednek, okosodnak. Már mászik, ül, fut, és már van haja is. Csak kapkodjuk a fejünket, annyira gyorsan változnak. Otthonotokban, kertben, esetleg játszótéren, babaúszáson örökítem meg az örökmozgót, teljesen mobil vagyok. Fontos, hogy a gyermek kipihent legyen, ne legyen éhes. Van olyan korszak, mikor nem a legegyüttműködőbbek, így a kedvenc játék, vagy rágcsálni való jó szolgálatot tesz. Kérésre készülhetnek beállított, stúdió fotók és “elkapott pillanatok” képek is, ami az önfeledt játékot, örömöt, jókedvet mutatja be.

gyerek fotózás, szabadtéri fotózás

Hobbi

 

Ha focizol, kosarazol, bringázol, futsz,festesz, főzöl, hímzel, …stb.. Megörökítem a neked kedves pillanatot.

Családi fotók

 

Szeretteinkről vannak fotóink. Régről amikor még Ők voltak fiatalok. Kicsit közelebbről, amikor mi már nagyobbak voltunk. Aztán amikor már Ők unokáznak. De sokan vagyunk – mi is így voltunk ezzel – hogy olyan természetes, Ők itt vannak nekünk. Amikor rájövünk, hogy az elmúlt időszakban nem készítettünk Velük fotót, amin mindenki ott van, ott lehet. Valaki mindig lemarad a fotóról. Talán Ő fotózik, vagy mert amikor még lehetett volna… nem készítettük el, hisz olyan természetes, hogy Ők mindig itt vannak nekünk.

családi fotózás, gyerek fotózás, stúdió fotózás

családi fotózás, gyerek fotózás, szabadtéri fotózás

 

Esküvő

 

A nagy nap megörökítése nagyon fontos. A készülődés izgalmaitól a ceremónián át egészen a lagzi végéig. Örök emléket kapsz a nagy napról. Kora reggeltől hajnalig veletek töltöm az időt és minden fontos pillanatot megörökítek hogy ebből a sok képből egy remek, izgalmas válogatás szülessen amit büszkén lehet a családnak, barátoknak megmutatni, levetíteni.

esküvő, kreatív fotózás, nagy nap, esküvő fotózás

esküvő, kreatív fotózás, nagy nap, esküvő fotózás

 

 

 

Termékek és ételek

 

Legyen szó egy étlap képeiről vagy egy webáruházban bemutatott termékekről fontos az igényes megjelenés.

Ételfotózás, food photogrphy, étel, Ételfotózás, food photogrphy, étel,

Igazolványkép

Sok esetben lehet szükség igazolványképre.

igazolványkép, vízum, xvii. kerület, rákosmente, kismama bérlet, gki kártya, sportigazolvány, bkv bérlet,