Partnerek

Toma Károly videósunk

Legyen akár esküvő, céges rendezvény, szalagavató, ballagás, születésnap bármi, aminek az emlékét szeretnétek megőrizni a legjobb minőségben, én segítek. Ezek a felvételek jobban összehozzák a társaságot, örök és boldog emlékként szolgálnak akár hónapokra vagy évekre visszamenőleg is. Fontos számomra megörökíteni a boldogságot jelentő mosolyt, a meghitt pillanatok képét és az ifjú párokat. Ilyen kis mozzanatoktól lehet jó egy felvétel, ami szinesíthető zenei aláfeséssel a megrendelő igénye szerint. Vállalom a teljes nap megörökítését vagy csak a kért részletét, foglalkozom rövid kisfilmek elkészítésével is, minden csak megbeszélés kérdése.

http://www.bubajvideo.hu/

……………………………………………………………………………………….

Nálam Ők szólnak:

Rocker Rádió

Képtalálat a következőre: „rocker rádió”

…….………………………………………………………………………

Molnár László zenész

Molnár László vagyok budapesti zenész. A billentyűs hangszereken játszom, konferálok, és professzionális diszkó blokkot is beiktatok ha, erre adódik a vendégeknek igényük. Zenész családból származom, nyolc éven át tanultam klasszikus zongorát, majd ezután mivel „megfertőzödtem” a pop, és a rock zenével számos ismert zenekarban zenéltem.

Olvass tovább: https://www.abcduo.hu

Ó, 👋
Örülök hogy itt vagy.

Iratkozzon fel hírlevélre hogy elsőként értesülj a legújabb blog bejegyzésekről!

Levelet kizárólag olyan témákkal kapcsolatban küldök, amik érdekesek és kapcsolódnak a fotózáshoz. Nincs spam és nincs reklám sem!