Családi fotózás és gyerek fotózás

Családifotózás, gyerekfotózás, rákosmente, rákoskeresztúr, xvii.ker szabadtéri fotózás, igazolványkép, vízum fotó, xvi.ker cinkota A Családi fotózás és gyerek fotózás a leghálásabb témája talán a fotózásnak. Őszinte, idilli, olykor még megható is. Ezt az írást amolyan kedvcsinálónak szánnám. Remek naplementés délutánjaink vannak mostanában, kár lenne kihagyni.

Remek program, kikapcsolódás a családnak. Jó hangulatban emlékeket gyártani, amelyekkel lehet díszíteni a lakást és színesíteni a fotóalbumot. A nagyszülőket meglepni, hisz nekik a gyerekek és az unokák a mindenük. Egy átadott album alkalomra vagy csak úgy, biztos hogy örömkönnyeket csal a szemekbe. Akár a nagyszülőket és házi kedvenceket is belehet vonni a fotózásba.

Családifotózás, gyerekfotózás, rákosmente, rákoskeresztúr, xvii.ker szabadtéri fotózás, igazolványkép, vízum fotó, xvi.ker cinkota

Csupa jó helyszín áll rendelkezésre rákosmentén és a közelben. Néhány felsorolás jelleggel:
  -Kis Merzse ( alig van ember ezen a részen, teljes nyugalomban lehetünk)
  -Rákospatak  ( néhány sétáló kutyást leszámítva nyugodt helyszín.
  -Naplás tó ( Mondjuk itt kicsit sok az ember, de lehet nyugodt részeket találni)
Gyerekfotózás szempontjából bármelyik helyszín alkalmas lehet, önfeledten fogják érezni magukat.

Mellékelek még néhány képet kedvcsinálónak 🙂

Családifotózás, gyerekfotózás, rákosmente, rákoskeresztúr, xvii.ker szabadtéri fotózás, igazolványkép, vízum fotó, xvi.ker cinkota Családifotózás, gyerekfotózás, rákosmente, rákoskeresztúr, xvii.ker szabadtéri fotózás, igazolványkép, vízum fotó, xvi.ker cinkota

Olyan hamar felnőnek hogy észre se vesszük és már nem is gyerekek. Jó érzés megragadni egy mosolyt, egy grimaszt. Amely csak ott, csak abban a pillanatban van jelen….majd tova illan mint a gyerekkor.

Remélem hogy kedvet kaptál egy remek hangulatú családifotózás vagy gyerekfotózás megéléséhez! Sok mosoly és nevetés vár rátok. De akár kupon formájában adhatod ajándékba is a fotózást.

Lépj velem kapcsolatba: http://sunifoto.hu/kapcsolat/

Kép és szöveg: Pálinkás István

https://www.facebook.com/sunifoto/

http://sunifoto.hu/

https://www.instagram.com/sunifoto/