A legifjabb autószerelő

gyerek fotózás, családi fotózás, , portré, rákosmenteA gyerek fotózás a szívem csücske. Imádom, őszinte, megjátszás nélküli. A legifjabb autószerelő joggal, hiszen még csak egy éves. Gyuszi az apuka autószerelő, így egyértelmű volt hogy előbb utóbb lesz egy ilyen tematikájú fotózás is.

A fotózás napja:

Három havonta jön hozzám fotózásra. Ezekből már készült egy blog bejegyzés: http://sunifoto.hu/2020/06/30/egy-uj-elet-tortenete/ Tekinthető ez egy folytatásnak. Már kora reggel pakoltam. Szinte a komplett stúdiót betettem a kocsiba. Állványok, vakuk, fényformálók…..stb  A fotózásra elkísért Karika barátom is, aki videós. Gondoltam jó ha készül egy videó a kitelepült fotózásról. Megérkeztünk Pécelre az autószerelő műhelybe.

Terepszemle, kipakolás, setup:

A kipakolás az egyik legutálatosabb része a dolognak. A főszereplő asszisztense egy BMW, láncos emelő lóg egy motor blokk, tölcsér, olaj, villás kulcsok….és minden ami jó kellék lehet egy ilyen jellegű fotózásnál. Fények, kellékek beállítva, jöhet a fotózás.

A fotózás:

Kicsit tartottam attól hogy még csak egy éves a kis Hugó. De nagyon hamar birtokba vette a helyszínt. Terveztük hogy kicsit bepiszkoljuk, nem kellett. Ezt ő maga elég hamar összehozta.
Az öreg bömbi a család szeme fénye. Szeretik nagyon, ezért is esett rá a választás. Játékban volt még egy Lada és egy Trabant is.
gyerek fotózás, családi fotózás, , portré, rákosmente
A Teremtés autószerelős változata is elkészült.
gyerek fotózás, családi fotózás, , portré, rákosmente,jegyes fotózás, eljegyzés, rákosmente, xvii.ker, fotózás, igazolványkép, gki, esküvői fotós, esküvő gyerek fotózás, családi fotózás, , portré, rákosmente,jegyes fotózás, eljegyzés, rákosmente, xvii.ker, fotózás, igazolványkép, gki, esküvői fotós, esküvő
A képek kidolgozása még nem volt meg a fejemben a fotózás alatt és így elég nehéz volt a világítást kigondolni hogy milyen hangulat sugározzék a képekről. Mert mint pár bejegyzéssel ezelőtt írtam: http://sunifoto.hu/2020/02/03/nyers-photoshop-kepkidolgozas/
De lassan kezdett összeállni a képek kidolgozása és így már kicsit könnyebb volt. Egy keményebb, piszkosabb kidolgozás kezdett kirajzolódni a fejemben. Ami illik ehhez a piszkos szakmához. Jöjjenek a képek:
gyerek fotózás, családi fotózás, , portré, rákosmente
Ha anya segít kicsit könnyebben megy a kerék csere is.

Olajcserére is fel volt készülve a stáb. Nincsenek meglepetések a tölcsér is leellenőrizve.

A videó még eddig nem készült el, de hamarosan mellékelve lesz az is. Addig is egy kis werk fotót csatolok az írásba.

werk fotó werk fotó

Köszönöm a figyelmed.

Kép és szöveg: Pálinkás István

https://www.facebook.com/sunifoto/

http://sunifoto.hu/

https://www.instagram.com/sunifoto/